Το ταξίδι μου στο Fitness

Πως η διαδρομή μου στην προπόνηση και η αλλαγή του τρόπου ζωής μου μου έδωσε έμπνευση να Βοηθήσω και άλλους ανθρώπους

Γιατί γυμνάζεσαι; Να είσαι ειλικρινής και να το θυμίζεις στον εαυτό σου κάθε μέρα!

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ

My Story

Γεια σου, είμαι ο Άρης Αποστολίδης και θέλω πρώτα από όλα να σου πω πως είμαι ευγνώμων που διαβάζεις αυτές τις γραμμές. Ανεξάρτητα από το που βρίσκεσαι σήμερα, έχεις πάρει μια απόφαση να πετύχεις κάτι καλύτερο. Μπορώ να ταυτιστώ πλήρως με αυτό γιατί πιστεύω πως:

Μπορείς να πετύχεις κάθε στόχο, αρκεί να έχεις έναν καλό λόγο!

Πως το γνωρίζω; Δεν ήμουν πάντοτε fit και υγιής. Στην πραγματικότητα μέχρι το 2013 ήμουν ο πιο unfit τύπος που έχω γνωρίσει. Για κάποιον που μέχρι τότε πάλευε με την κατάθλιψη και τους εθισμούς ζυγίζοντας 117 κιλά, η γυμναστική και η διατροφή ακούγονταν σαν ανέκδοτο. 

Πως άλλαξε αυτό; Ένιωσα την καρδιά μου να σταματάει όσο ανέβαινα τις σκάλες του σπιτιού μου. Αυτό ήταν και το σημείο που συνειδητοποίησα πως αντιμετώπιζα το σώμα μου χωρίς κανένα σεβασμό. Εκεί βρήκα το δικό μου “ΓΙΑΤΙ”! Ήθελα να νιώσω πως είναι να είσαι υγιής και γεμάτος ενέργεια. Τόσο απλό και όμως τόσο δυνατό για εμένα. Έτσι ξεκίνησα το ταξίδι μου στο Fitness.

Σε διάστημα 1 χρόνου έχασα 38 κιλά και έκοψα το τσιγάρο και τις καταχρήσεις ενώ ταυτόχρονα η γυμναστική και οι υγιεινές επιλογές στο πιάτο μου είχαν γίνει δεύτερη μου φύση. Η αίσθηση ήταν απίστευτη, ακόμα και σήμερα μου είναι δύσκολο να περιγράψω τη διαφορά στα συναισθήματα!

Σε βάθος χρόνου και μέσα από το fitness ξεκίνησα να γνωρίζω από την αρχή, να αποδέχομαι, να σέβομαι και να “ανακατασκευάζω” τον Άρη. Το fitness με βοήθησε να γίνω καλύτερος σαν άνθρωπος και να εξελιχθώ σε κάθε τομέα της ζωής μου. Όλο αυτό ξεκίνησε από την καθημερινή επανάληψη μικρών συνηθειών που ΠΑΝΤΑ είχαν σαν σκοπό να με κάνουν λίγο καλύτερο κάθε φορά.

Αυτό ήταν και το σημείο που ένιωσα την ανάγκη να βοηθήσω και άλλους ανθρώπους να νιώσουν τόσο καλά μέσα στο σώμα τους και αποφάσισα να ασχοληθώ με την προπονητική. 

Άρης Αποστολίδης, online γυμναστής, Online γυμναστική

το κινητρο για δημιουργια

About Repeat

Παρακολούθησα σχολή προπονητικής από την οποία αποφοίτησα με Άριστα. Ποτέ δεν έχω υπάρξει πιο χαρούμενος στην ζωή μου. Τότε ξεκίνησα να δουλεύω ως προσωπικός γυμναστής και να έχω βάρδια σε γυμναστήριο, ωστόσο πολύ σύντομα απογοητεύτηκα από το πως βλέπουν το fitness τα γυμναστήρια και οι managers τους. Το βλέπουν σαν ένα ακριβό προϊόν που πωλείται στον καταναλωτή με επίκληση στο συναίσθημα με μόνο σκοπό την δημιουργία κέρδους. Εγώ το fitness δεν το έχω έτσι στο μυαλό μου και μου είναι αδύνατον να το αντιμετωπίσω με αυτόν τον τρόπο.

Το fitness είναι το μέσο για να μπορείς να βελτιώσεις την ζωή σου σε κάθε γ%$@ τομέα!!!

Έτσι γνώρισα και έτσι ερωτεύτηκα την γυμναστική και νιώθω την ανάγκη να βοηθήσω κι άλλους ανθρώπους να το δουν με αυτό το μάτι. Αυτός είναι και ο λόγος που παραιτήθηκα από τα γυμναστήρια και ξεκίνησα να εργάζομαι αποκλειστικά ως προσωπικός προπονητής. Δουλεύοντας με αυτόν τον τρόπο μπόρεσα να δρώ ελεύθερα και να συγκεντρωθώ στο να αναπτύξω τις γνώσεις μου και τις δεξιότητες μου στο coaching. 

Στην πορεία του χρόνου συνηδειτοποίησα πως το πιο σημαντικό πράγμα που χρειάζονται οι άνθρωποι δεν είναι το εντυπωσιακό workout ή αυτή η μαγική δίαιτα. Οι άνθρωποι χρειάζονται την σωστή καθοδήγηση για να εξελιχθούν και να πετύχουν τον στόχο τους. Χρειάζονται ένα σύστημα που θα τους βοηθήσει να βρουν τα δικά τους “ΓΙΑΤΙ”, να ανακαλύψουν τι είναι αυτό που πραγματικά τους παρακινεί και να τους βοηθήσει να πιστέψουν στον εαυτό τους και τις δυνατότητες τους!

Οι άνθρωποι χρειάζονται μια non-judgment μέθοδο που να τους βοηθήσει να φτάσουν στο 100% των δυνατοτήτων τους και έναν προπονητή να τους δώσει κατεύθυνση. Έτσι γεννήθηκε το Repeat.

Θέλεις να Ξεκινήσεις;

Ξεκίνα να γυμνάζεσαι άμεσα είτε μέσω του Exclusive Coaching είτε μέσω τον διαθέσιμων προγραμμάτων.

ΚΑΝΟΝΕΣ

Repeat
Mindset

Ωστόσο, για να πετύχεις εκπληκτικά αποτελέσματα δεν χρειάζεσαι μόνο ένα σύστημα ή εξαίρετο προγραμματισμό! Για να γίνεις ο άνθρωπος που μπορείς να γίνεις χρειάζεται να διατηρείς και εσύ μια νοοτροπία που θα σε βοηθήσει σε αυτό. Το σύστημα είναι εδώ για να σε βοηθήσει, αλλά δεν θα κάνει αυτό την δουλειά, ΕΣΥ θα την κάνεις! 

Να έχεις Θάρρος!

Όταν βάζεις στόχους υπάρχουν 2 προοπτικές: Επιτυχία και Αποτυχία. Αυτό που χρειάζεσαι για να πετύχεις είναι να ξεπεράσεις τον φόβο της αποτυχίας. Για να πετύχεις χρειάζεται να είσαι 100% ειλικρινής με τον εαυτό σου για τα κίνητρα σου! Τι είναι αυτό που σου δίνει δύναμη; Απάντα στα δικά σου “ΓΙΑΤΙ;” και να είσαι δεκτικός στην αλλαγή! Αυτό είναι το πιο δύσκολο βήμα και το πιο γλυκό ταυτόχρονα.

Απαγορεύεται η Κριτική!

Εδώ θα είμαι πολύ αυστηρός, στον κόσμο του Repeat ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ! Δεν θα κριθείς ποτέ από κανέναν εδώ, οπότε μην κρίνεις ούτε τον εαυτό σου ούτε τους άλλους εδώ. Όλοι βρεθήκαμε εδώ σήμερα για να κάνουμε μια θετική αλλαγή, για να φτάσουμε στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας σαν άνθρωποι. Δώσε την ενέργεια σου σε αυτό, συγκεντρώσου στα βήματα που χρειάζονται για να πετύχεις τον στόχο σου και να βρεις τα δικά σου ΓΙΑΤΙ. Set your eyes on your prize!! 

Η Πειθαρχία νικάει το Κίνητρο!

Το κίνητρο είναι η σπίθα, η πειθαρχεία ανάβει την φωτιά! Το να επαναλαμβάνεις μικρές αλλά καλές συνήθειες κάθε μέρα και να μένεις σε αυτές, είναι που θα κάνει όλη την διαφορά! Οι συνήθειες όταν αθροίζονται σε βάθος χρόνου έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ δύναμη! Στην τελική, ολόκληρο το σύστημα πήρε το όνομα του από αυτό.

Να δίνεις ενέργεια σε πράγματα που περνούν από το χέρι σου, μην σε απασχολούν τα υπόλοιπα!

Δώσε αξία στις επιδόσεις σου, να αναλαμβάνεις την ευθύνη της αντίδρασης σου σε διαφορετικές καταστάσεις και να έχεις επίγνωση των πράξεων σου σε όσα περνούν από το χέρι σου. Επένδυσε χρόνο και ενέργεια στα πράγματα που θες και μπορείς να πετύχεις. Σκέψου ποιος θέλεις να είσαι και δράσε σαν να είσαι αυτός ο άνθρωπος. Το μεγαλείο είναι μπροστά σου! Πάντα θα υπάρχουν καταστάσεις στην ζωή που δεν θα μπορείς να ελέγξεις. Μην σπαταλάς την ενέργεια και τον χρόνο σου σε αυτές.

Συνέχισε να προχωράς!

Θα υπάρξουν μέρες που θα αποτύχεις, δυσκολίες που θα έρθουν, παλιές κακές συνήθειες μπορεί να σε κυνηγήσουν. Όλα αυτά είναι απολύτως φυσιολογικά. “Η Ρώμη δε χτίστηκε σε μια μέρα”. Αποδέξου ότι υπάρχουν και αυτές οι μέρες και προχώρα στις επόμενες. Μην λυγίζεις και μην υποχωρείς ποτέ, μην κοιτάζεις πίσω και ποτέ μα ποτέ μη σταματήσεις να προσπαθείς! Στο τέλος θα φτάσεις το στόχο σου αν συνεχίζεις να προχωράς μπροστά ανεξάρτητα από τις συνθήκες. Βρες τι είναι αυτό που λειτουργεί για σένα και Repeat it every f@$%& day! 

Είμαστε Έτοιμοι;

Ξεκίνα να γυμνάζεσαι αποκλειστικά μαζί μου με 100% εξατομίκευση, είτε με άλλους χρήστες στα προγράμματα του Repeat.