Προπόνηση η Μέθοδος του Repeat

Γιατί η μέθοδος του Repeat διαφέρει από ότι έχεις δει μέχρι σήμερα;

Για να δεις εντυπωσιακά αποτελέσματα δεν αρκεί μόνο η προπόνηση!

Ιδανικη σκηνη

Το Τέλειο Λάθος

Για ποιον λόγο κάνεις προπόνηση; Υγεία, ενέργεια, αυτοπεποίθηση, εμφάνιση; Ο κάθε ένας από εμάς έχει τους δικούς του. Ένα είναι το σίγουρο, για όποιον λόγο και αν προπονείσαι ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

Διάβασε ένα σενάριο και πες μου αν σου ακούγεται οικείο:

Θέλεις να πετύχεις την Χ αλλαγή στο σώμα σου. Αποφασίζεις να ξεκινήσεις γυμναστήριο και αφιερώνεις στην προπόνηση σου 1 ώρα κάθε ημέρα! Είσαι εκεί, δίνεις το παρόν και έχεις ένα εξαιρετικό πρόγραμμα γυμναστικής το οποίο ακολουθείς κατά γράμμα.

Το σκηνικό μοιάζει ιδανικό και έχεις προετοιμαστεί για την απόλυτη επιτυχία.

Περνάει ένα χρονικό διάστημα έχεις κάνει κάποια πρόοδο μα τα αποτελέσματα δεν έχουν καμία επαφή με αυτό που περίμενες. Σίγουρα τα συναισθήματα γίνονται αρνητικά. Ποια είναι η πρώτη σου σκέψη; Μάλλον κάτι του τύπου:

Η προπόνηση δεν είναι για εμένα...

“Ο τάδε κάνει το ίδιο πρόγραμμα γυμναστικής με εμένα και έχει εξαιρετικά αποτελέσματα!” Μόλις έπεσες (εν αγνοία σου) στην μεγαλύτερη παγίδα στον χώρο του fitness. Φυσικά δεν φταις εσύ γιατί κανείς δεν σου έχει πει πως η προπόνηση είναι μόνο ένα κομμάτι της επιτυχίας!

Τι συμβαινει

Το 96%

Γυμνάζεσαι 1 ώρα κάθε μέρα, η μέρα έχει 24 ώρες. Φυσικά και η προπόνηση παίζει τεράστιο ρόλο και καθιστά αυτή τη 1 ώρα απολύτως ποιοτική! Ωστόσο αυτή η 1 ώρα αποτελεί το 4% της ημέρας σου!

Τι κάνεις στο υπόλοιπο 96%;

Δουλεύοντας ως Personal Trainer δια ζώσης και Online αυτό που μπορώ να σου πω είναι πως το 96% των ανθρώπων δεν γνωρίζουν πως να διαμορφώσουν στο 96% της ημέρας τους για να παράγουν εξαιρετικά αποτελέσματα όχι μόνο για το σώμα αλλά και για την ζωή τους!

Πιστεύω πως οι άνθρωποι μπορούν να παράγουν εξαιρετικά αποτελέσματα αρκεί να δημιουργήσουν τον τρόπο ζωής που τους αξίζει!
προπόνηση και αποτελέσματα σε βάθος χρόνου

Η μεθοδοσ

Το κλειδί!

Οι καθημερινές συνήθειες είναι αυτές που σε προγραμματίζουν για την επιτυχία. Αυτά τα μικρά πράγματα που αν εντάξεις στην ζωή σου είναι σαν να γυρνάει ένας διακόπτης και όλα να δουλεύουν στο 100%. Ποια είναι αυτά τα μικρά;

Έχεις βάλει τον σωστό στόχο; Η προσπάθεια στην προπόνηση είναι αυτή που χρειάζεται; Η επιβάρυνση σου είναι σωστή; Τι συμβαίνει με την διατροφή σου; Πόσα βήματα κάνεις; Ο ύπνος σου είναι ποιοτικός; Τα επίπεδα stress; Τι συμβαίνει με τον ύπνο;

Πολλές πληροφορίες για να διαχειριστείς. Πολλά “πρέπει” για να ανταπεξέλθεις.

Εδώ έρχεται η μέθοδος του Repeat για να βάλει τα πράγματα σε ένα πλάνο που να λειτουργεί ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Εμείς δημιουργούμε Fitness, εσύ αλλάζεις τρόπο ζωής!

Το Repeat θα βάλει τα πάντα σε σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες. Εσύ επιλέγεις τι είναι αυτό που χρειάζεσαι και τα προγράμματα του Repeat πέρα από την πολύ προσεκτικά δομημένη προπόνηση, σου προσφέρουν καθοδήγηση, συμβουλές και πλάνο για να εντάξεις εντυπωσιακές αλλαγές στο υπόλοιπο 96% της ημέρας σου!

Το Fitness δεν είναι μόνο προπόνηση. Είναι πολιτισμός, αυτοπεποίθηση, ενέργεια, εσωτερική δύναμη, δάσκαλος και το μέσο για να βελτιώσεις την ζωή σου σε κάθε τομέα.

Θέλω να σου προσφέρω ότι χρειάζεσαι ώστε να λειτουργείς στο 100% και να διεκδικήσεις ότι σου αναλογεί όχι μόνο στην προπόνηση αλλά και σε κάθε τομέα της ζωής σου. Να δείχνεις, να αισθάνεσαι, να επιλέγεις και να κινείσαι καλύτερα από ποτέ!

Πως συμβαίνει αυτό;

Habit Coaching

Χρειάζεσαι πιο δραστήριο τρόπο ζωής; Καλύτερο Ύπνο; Καλύτερη ενυδάτωση ή περισσότερα φρούτα και λαχανικά; Σου παρέχω τις πληροφορίες ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ που χρειάζεσαι για να πετύχεις αυτές τις αλλαγές με ΒΙΩΣΙΜΟ τρόπο για την καθημερινότητα σου.

Coaching Insights

Κάθε εβδομάδα θα λαμβάνεις αυτόματα μηνύματα με οδηγίες που θα σε βοηθήσουν να πάρεις το 100% από την προπόνηση σου. Τεχνική ασκήσεων, επιλογή επιβάρυνσης, διαχείριση κόπωσης, διατροφικές πληροφορίες και πολλά ακόμα.

Lifestyle Managment

Το πλάνο που χρειάζεσαι για να εφαρμόσεις προοδευτικά εντυπωσιακές αλλαγές στον τρόπο ζωής σου. Διαχείριση stress, προγραμματισμός δραστηριοτήτων, αύξηση των επιπέδων ενέργειας, λύσεις για να εντάξεις το fitness στην ζωή σου και όχι την ζωή σου στο fitness.

Ένας wellness coach που σε εκπαιδεύει παράλληλα με το πρόγραμμα γυμναστικής σου.

Μάθε Περισσότερα

Δες πως οι Υπηρεσίες του Exclusive Coaching και τα Διαθέσιμα Προγράμματα μπορούν να σε βοηθήσουν.