Online
Πρόγραμμα Διατροφής

Το πρόγραμμα διατροφής σου από την επιστημονική συνεργάτη του Repeat βρίσκεται ένα κλικ μακριά.

Η διατροφή δεν είναι στέρηση

Είναι Απόλαυση, Θρέψη και Στιγμές!

Έχεις μάθει πως για να έχεις αποτέλεσμα χρειάζεται μόνιμη δίαιτα, στέρηση και άνοστο φαγητό; Πόσο καιρό μπορείς να συντηρήσεις κάτι τέτοιο;

Η παραπληροφόρηση και η πίεση οδηγούν σε αντίθετα αποτελέσματα και κακή σχέση με το φαγητό. Μαζί θα βάλουμε τέλος σε αυτό.

Ένα διαιτολόγιο, πρέπει να δημιουργηθεί με τρόπο που να μπορείς να το ακολουθήσεις. Με τρόπο που κάνει όλη την διαδικασία ευχάριστη. Αυτός είναι ο πιο σίγουρος δρόμος για να πετύχεις την αλλαγή που θέλεις στο σώμα και στην ενέργεια σου.

Είμαι η Μαρίσια Κανταρέλη και μαζί θα βρούμε το πρόγραμμα διατροφής που να εξυπηρετεί ΕΣΕΝΑ.

Ένα  Online πρόγραμμα διατροφής που θα σε κάνει να νιώθεις απόλαυση, θα σε γεμίσει Υγεία και Ενέργεια και θα σε εκπαιδεύσει ώστε να ακούς τις ανάγκες σου χωρίς να φοβάσαι το φαγητό.

πρόγραμμα διατροφής, διατροφικό πλάνο, διαιτολόγος, διατροφολόγος, online

Online Διατροφικό Πλάνο

Τι περιλαμβάνει:

Γευστικό & Υγιεινό.
Φτιαγμένο για Εσένα

Πρόγραμμα Διατροφής

100% Εξατομικευμένο και γευστικό. Είτε με την μορφή εβδομαδιαίου πλάνου, είτε ως επιλογή γευμάτων. Σύμφωνα με τις ανάγκες και την καθημερινότητα σου.

Διατροφική Εκπαίδευση

Θα σε βοηθήσω προσωπικά να αποκτήσεις τη γνώση που χρειάζεσαι ώστε να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής και των επιλογών σου και να μπορείς να λειτουργείς με αυτάρκεια ακούγοντας το σώμα σου.

Αξιολόγηση & Στοχοθεσία

Στην συνεδρία μας θα αξιολογήσουμε περισσότερα από 100 σημεία του ιστορικού Υγείας σου και της καθημερινότητας σου ώστε να προσαρμόσουμε το πρόγραμμα πάνω σε αυτά. Ακόμα θα θέσουμε διατροφικούς στόχους που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις έναν Υγιή τρόπο ζωής.

Βιβλίο Συνταγών

Θα λάβεις ένα πλήρες Βιβλίο συνταγών με θρεπτικές ισορροπημένες συνταγές που θα σε μάθουν πως το Υγιεινό φαγητό μπορεί να είναι πραγματική απόλαυση.

Κλινική Δίαιτα

Διατροφή

Πως λειτουργεί:

Συμπληρώνεις την αίτηση και κλείνεις το ραντεβού σου

Αφού συμπληρώσεις την αίτηση θα οδηγηθείς σε μια σελίδα ώστε να κλείσεις το ραντεβού σου για την πρώτη μας συνεδρία διάρκειας 1 ώρας.

Αρχική Συνεδρία

Στην αρχική συνεδρία θα αξιολογήσουμε το Ιστορικό Υγείας σου και την καθημερινότητα σου ώστε να προσαρμόσουμε πάνω σε αυτά το πλάνο διατροφής σου. Θα χρειαστεί να έχεις μια ζυγαριά μπάνιου και μια μεζούρα καθώς και τις πιο πρόσφατες εξετάσεις σου. (Η αρχική συνεδρία μπορεί να γίνει Online ή στο γραφείο μου στα Νότια Προάστια της Αθήνας)

Λαμβάνεις το πρόγραμμα διατροφής σου

Μετά την ολοκλήρωση της αρχικής συνεδρίας και εντός 48 ωρών θα λάβεις το online πρόγραμμα διατροφής σου και θα παραμείνουμε σε ανοιχτή επικοινωνία.

Συχνές Ερωτήσεις

Το πρόγραμμα διατροφής σου θα εστιάζει σε ΕΣΕΝΑ και θα εστιάζει στην θρέψη! 

Δεν είμαστε υπέρ του copy paste πλάνου διατροφής, ούτε υπέρ του “σαλάτα-πρωτεΐνη” 3 φορές την ημέρα.

Το πρόγραμμα διατροφής σου θα περιλαμβάνει τροφές που σου αρέσουν, βιβλίο συνταγών, προτάσεις με συνταγές που είναι ισορροπημένες χωρίς να τους λείπει το στοιχείο της γεύσης.

Φυσικά και έχει! Το πρόγραμμα διατροφής σου θα είναι 100% εξατομικευμένο και θα συνοδεύεται με το κατάλληλο coaching. Για να έχεις αποτέλεσμα πρέπει απλώς να το ακολουθήσεις.

Θα χρειαστεί να έχεις μια ζυγαριά μπάνιου. Ιδανικά θα χρειαστείς και μια μεζούρα. Θα λάβεις οδηγίες για την σωστή ζύγιση και μέτρηση.

Ακόμα θα χρειαστείς τις τελευταίες Ιατρικές εξετάσεις σου.

Το ραντεβού μας μπορεί να γίνει Online μέσω Skype, Viber ή Whatsapp.

Το πρώτο ραντεβού διαρκεί από 1 ώρα εως 90 λεπτά και θα αναλύσουμε μαζί πάνω από 100 σημεία που αφορούν το Ιστορικό Υγείας, τους στόχους, την καθημερινότητα και τις προτιμήσεις στην διατροφή σου.

Έπειτα, εντός 48 ωρών θα λάβεις το διατροφικό σου πλάνο.

Μετά την λήψη του πλάνου βρισκόμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία για ότι σε απασχολεί αλλά και για την εκπαίδευση σου πάνω στην διατροφή.

 

 

Οι θερμίδες και τα macros είναι στοιχεία ενός πλάνου διατροφής που απαιτούν πλήρη εξατομίκευση. Τα μακροστοιχεία και η ενέργεια που θα λαμβάνεις από το πρόγραμμα διατροφής σου θα είναι πλήρως εξατομικευμένα και θα βασίζονται στον στόχο, τις συνήθειες σου και φυσικά το Ιατρικό σου Ιστορικό.

Υπάρχουν 2 δυνατότητες. Κάθε 4 εβδομάδες και κάθε 2 εβδομάδες για την αλλαγή του προγράμματος διατροφής σου. Ωστόσο να σημειώσω πως από την στιγμή που θα παραλάβεις το πλάνο διατροφής η επικοινωνία μας είναι ανοιχτή.

Η μέθοδος μου είναι αυτή του 50-50.

Για να μπορέσεις να δεις αποτελέσματα, θα χρειαστεί να τηρείς το πρόγραμμα σου. Για να τηρείς όμως το πρόγραμμα σου σε βάθος χρόνου, θα χρειαστεί να βλέπεις αποτελέσματα από αυτό.

Ταυτόχρονα σαν διαιτολόγος-διατροφολόγος έχω υποχρέωση να προστατέψω την Υγεία σου σε βάθος χρόνου. Αυτό σημαίνει πως θα σχεδιάσω ένα πρόγραμμα γυμναστικής που θα κάνει ακριβώς αυτό.

Το 50% του πλάνου διατροφής σου έχει σαν στόχο να σε βοηθήσει να πετύχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Το υπόλοιπο 50% έχει σαν στόχο να σε βοηθήσει να έχεις καλή Υγεία και αυξημένη ενέργεια σε βάθος χρόνου.

Το 100% του προγράμματος διατροφής σου είναι σχεδιασμένο για να βλέπεις τα αποτελέσματα που θέλεις όσο ταυτόχρονα βελτιώνεις την Υγεία και την ποιότητα ζωής σου.

Κανένα πρόβλημα. Το πρόγραμμα διατροφής είναι όπως είπαμε 100% εξατομικευμένο. Αυτό σημαίνει πως θα το προσαρμόσω στο δικό σου budjet. Άλλωστε για να έχεις αποτέλεσμα πρέπει να μπορείς να το ακολουθήσεις. Σωστά; 😉

Το πρόγραμμα σου μπορεί να έχει είτε την μορφή καθημερινού πλάνου, είτε την μορφή επιλογών γευμάτων. Αυτό θα το αποφασίσουμε μαζί στην συνεδρία μας ανάλογα με την προτίμηση αλλά και το Ιστορικό Υγείας σου.

Αυτό είναι κάτι που εξαρτάται από τον στόχο σου και την τήρηση του προγράμματος διατροφής σου. Όσο πιο πιστά εκτελέσεις το πρόγραμμα σου, τόσο πιο σύντομα θα πετύχεις τον στόχο σου. Εδώ θα βοηθούσε πολύ αν έχεις την δυνατότητα να συνοδέψεις το πρόγραμμα διατροφής σου με ένα αντίστοιχο πρόγραμμα γυμναστικής.

Υπάρχει λύση. Υπάρχουν κάποιες τροφές που είναι “ενεργειακά πυκνές” (αν δεν μπορείς να φας μεγάλη ποσότητα) και κάποιες άλλες που είναι “ενεργειακά αραιές” (αν δεν μπορείς να φας μικρή ποσότητα). Το πρόγραμμα διατροφής και οι συνταγές του θα προσαρμοστούν ανάλογα με τις δυνατότητες σου. 

Το πρόγραμμα διατροφής σου θα είναι 100% εξατομικευμένο. Αυτό σημαίνει πως κατά 90% θα προσαρμόζεται σε εσένα και κατά 10% θα προσαρμόζεσαι εσύ σε αυτό. Σε αυτή την περίπτωση θα πάρεις έξυπνες λύσεις με σνακ που μπορείς να παίρνεις μαζί σου και η συνολική πρόσληψη θα υπολογιστεί με βάση τα γεύματα που μπορείς να διαχειριστείς σωστά μέσα στην μέρα σου.

Το φαγητό είναι στιγμές. Μπορείς να τρως έξω και να έχεις αποτέλεσμα. Ανάλογα με το πόσο συχνά θα συμβαίνει αυτό, θα σου δώσω επιλογές για να μπορείς να το απολαύσεις χωρίς να εμποδίζεις την προσπάθεια σου. 

Δεν μου αρέσουν τα copy paste πλάνα. Η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και χρειάζεται μελέτη μετά το ραντεβού μας για να σου προσφέρω το καλύτερο δυνατό διατροφικό πλάνο. Σε κάθε περίπτωση το πρόγραμμα σου θα είναι έτοιμο και θα το παραλάβεις στο email σου εντός 48 ωρών.

Το πλάνο διατροφής σου θα περιλαμβάνει επιλογές που ταιριάζουν στον τρόπο ζωής σου. Σίγουρα θα χρειαστεί να κάνεις και εσύ κάποιες αλλαγές για να δεις αποτελέσματα. Ωστόσο αν ο χρόνος που μπορείς να διαθέσεις είναι περιορισμένος, θα δημιουργήσω για εσένα εύκολες και γρήγορες συνταγές. Θα σε εκπαιδεύσω στο σωστό meal prep. Θα σου δώσω επιλογές για να έχεις μαζί σου έξυπνα σνακ ακόμα και σωστές επιλογές για παραγγελία φαγητού ώστε να μην παρεκκλίνεις από τον στόχο σου.

Σε αυτή την περίπτωση θα κάνουμε μια λίστα με τα μαγαζιά από τα οποία παραγγέλνεις και θα προσαρμόσουμε τα γεύματα με βάση το μενού τους. Θα σου δώσω οδηγίες για το πως να ζητάς την παρασκευή της παραγγελίας σου αλλά και κάποια έτοιμα σνακ για να έχεις μαζί σου ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εδώ να σημειώσω πως σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστώ μια λίστα με τουλάχιστον 5 καταστήματα από τα οποία κάνεις παραγγελίες για να μπορέσουμε να βρούμε τους κατάλληλους συνδυασμούς που να εξυπηρετούν την περιοχή αλλά και την διατροφή σου.

Απόλυτα κατανοητό. Θα προσαρμόσουμε το πλάνο διατροφής σου με τέτοιο τρόπο που να μπορεί να μαγειρευτεί για όλη την οικογένεια χωρίς να φτιάχνεις διπλά φαγητά. Αν κάποιος στην οικογένεια χρειάζεται να καταναλώνει συγκεκριμένες τροφές θα σου δώσω επιλογές συνταγών ώστε να μπορείς να μαγειρέψεις τις τροφές με τρόπο που να μην επηρεάζει ο ένας την διατροφή του άλλου.

Ανάλογα με το διάστημα της αποχής σου θα προσαρμόσουμε το διατροφικό σου πλάνο για να μπορείς να το ακολουθήσεις όσο καλύτερα γίνεται κατά το διάστημα της απουσίας σου.

Θα υπολογίσουμε το διάστημα της απουσίας σου, το πρόγραμμα σου κατά την απουσία σου και θα σου δώσω οδηγίες για τις καλύτερες διατροφικές επιλογές χωρίς να σου στερήσω φυσικά την απόλαυση των διακοπών.

Φυσικά. Έχω μελετήσει σε βάθος την Vegan & Vegetarian διατροφή. 

Είναι απαραίτητο ένα σωστό πλάνο και συνδυασμός τροφών τον οποίο θα ήταν χαρά μου να σας προσφέρω.