Εφαρμογή Γυμναστικής
Repeat

H πιο εξελιγμένη εμπειρία Online Γυμναστικής στην Ελλάδα. Το Repeat Fitness App φέρνει τον Personal Trainer στην παλάμη του χεριού σου.

Δεν είναι απλά μια εφαρμογή Γυμναστικής.
Είναι ένας ολοκληρωμένος σύμβουλος Υγείας.

Δυνατότητες Repeat Fitness App

Πρόγραμμα Γυμναστικής

Το πρόγραμμα γυμναστικής σου με όλες τις οδηγίες και κάθε λεπτομέρεια στο κινητό σου.

Smart Meal Plan

Περισσότερες από 100 συνταγές. Η εφαρμογή γυμναστικής θα διαβάσει τον στόχο που έχει θέσει ο προπονητής σου και θα δημιουργήσει συνταγές ώστε να καλύψει ακριβώς τις ανάγκες σου σε θερμίδες & macros. Ακόμα υπάρχει δυνατότητα εναλλαγής γευμάτων με αυτά που ταιριάζουν στον χρόνο και τις προτιμήσεις σου.

Nutrition Tracking

Μπορείς να καταγράφεις και να παρακολουθείς τον ημερήσιο διατροφικό στόχο σου είτε εντός της εφαρμογής είτε συγχρονίζοντας την εφαρμογή με το MyFitnessPal

Επικοινωνία με τον Γυμναστή

Ανάλογα με την υπηρεσία που θα διαλέξεις, μέσα από το built-in chat της εφαρμογής μπορείς να συνομιλήσεις με τον προπονητή σου είτε να λάβεις αυτοματοποιημένα coaching mesages με υλικό που θα βοηθήσει την προπόνηση σου.

Βιβλιοθήκη Βίντεο

Καθαρά, to the point video με την τεχνική κάθε άσκησης που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα γυμναστικής σου.

Habbit Tracking

Μπορείς να ζητήσεις από τον προπονητή σου να σου προσθέσει συνήθειες που θέλεις να παρακολουθείς και να αξιολογείτε μαζί την πρόοδο σου μέσα από την εφαρμογή.

Progress Tracker

Όλα τα δεδομένα της προπόνησης σου και όλες οι μετρήσεις σου καταγράφονται με ασφάλεια σε ένα λεπτομερές ιστορικό προόδου. Το ιστορικό είναι διαθέσιμο για κάθε άσκηση για να επιλέγεις κάθε φορά την σωστή επιβάρυνση.

Ημερολόγιο

Όλες οι προπονήσεις & δραστηριότητες σου βρίσκονται στο ημερολόγιο της εφαρμογής σου και μπορούν να μετακινηθούν ανάλογα με το πρόγραμμα σου για να μη χάσεις ούτε μιαα προπόνηση.

Ειδοποιήσεις

Το fitness app σε ειδοποιεί για τις ημερήσιες δραστηριότητες σου. Ακόμα λαμβάνεις αυτοματοποιημένα coaching insights με συμβουλές fitness & wellnes για να σε βοηθήσουν να πας την προπόνηση σου σε άλλο επίπεδο.

Smart Watch Features

Απευθείας σύνδεση με Apple Watch, Garmin, Fitbit & Withings. Ακόμα υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης οποιουδήποτε smartwatch μέσω του Google Health.